Start People Transport

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Start People Transport
  • Amsterdam, Noord-Holland

Start People Transport

Een vervoersbedrijf doet alles om de verwachtingen van zijn klanten waar te maken en waar mogelijk te overtreffen. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Start People Transport is de ideale partner als het gaat om flexibel inzetbare chauffeurs. Wij zijn niet alleen 7 dagen per week 24 uur per dag te bereiken, wij leveren ook een 24/7 full service dienstverlening. Ervaren, goed getrainde chauffeurs met een uitgesproken verantwoordelijkheidsgevoel vormen de spil van ons bedrijf.

Start People Transport beschikt over 1.250 ervaren, goed opgeleide en gekwalificeerde chauffeurs. Vanuit diverse locaties in Nederland zorgen onze medewerkers voor het vervullen van de vacatures, of het nu gaat om capaciteit (ziek/piek) of structurele werving van chauffeurs.

Onze planners en consultants beschikken over specialistische kennis, die naadloos aansluit op de vraagstukken uit de sector beroepsgoederen-en personenvervoer.

Betrokken en gekwalificeerde chauffeurs

Alle chauffeurs bij Start People Transport krijgen een uitgebreid intake gesprek om zo hun wensen in kaart te brengen. Zo staan wij garant voor gemotiveerde en betrokken chauffeurs voor de transport sector.

Onze chauffeurs zijn niet alleen betrokken, maar ook goed gekwalificeerd. Elke chauffeur volgt jaarlijks een vakgerichte opleiding, die toegesneden is op de verbeterpunten en behoeften van individuele medewerkers. Een opleiding op maat gemaakt voor uw bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden. Elke training die gevolgd wordt telt mee voor de verplichte nascholing / Code 95. Door deze aanpak bieden wij onze chauffeurs een loopbaan en continuteit bij meerdere opdrachtgevers.



Locatie

Start People Transport
1101CJ Amsterdam Noord-Holland NL