Expert Diemen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Expert Diemen
  • Expert Diemen
  • Diemen, Noord-Holland

Als bezorger / installateur ga jij op pad om elektronische apparaten die klanten hebben gekocht te bezorgen én te installeren. Jij ziet het als een uitdaging om die TV, (inbouw) koelkast/vaatwasser of wasmachine precies op de goede plek te krijgen. En op de juiste manier in te bouwen en te installeren. Omdat jij alles weet over jouw producten, geef je de mensen de beste tips en adviezen. Ook voor een reparatieverzoekje draai jij je hand niet om. Jij bent het visitekaartje van Expert op de weg en bij de klant thuis. Je bent klantvriendelijk, vakkundig en je komt proactief met een goede oplossing. Je gaat pas weg als alles werkt en de klant 100% tevreden is. Ook kleine reparaties of storingen oplossen aan huis kunnen we aan je overlaten. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je door middel van training op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.



Wat vragen wij van jou?

Je bent klantvriendelijk en enthousiast
Je hebt een focus op service voor de klant
Je bent vakkundig en resultaatgericht
Je werkt oplossingsgericht
Je bent in het bezit van rijbewijs B
Opleiding en ervaring
Je hebt, bij voorkeur, een MBO-diploma in een technische richting en het liefst werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt kennis van elektronica in de ruimste zin van het woord.



Locatie

Expert Diemen https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/39cad25e5689ed5817eba79097fd0884b3e14b33ef4e0d4e.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/39cad25e5689ed5817eba79097fd0884b3e14b33ef4e0d4e.jpg
1111JD Diemen Noord-Holland NL