Libre Service & Facility

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Libre Service & Facility
  • Libre Service & Facility
  • Uithoorn, Noord-Holland

Het team van Libre Diensten heeft gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring in de dienstverlening en dit ziet u terug in alle aspecten van onze dienstverlening.

Zo begint elke nieuwe opdracht met het helder in beeld brengen van de wensen verwachtingen van onze opdrachtgever. Want zoals het gezegde luidt, een goed begin, dat is het halve werk! Maar half werk betekent daarnaast ook dat er nog werk is te verrichten. Dus, of dit nu de heldere offerte betreft- die u zo spoedig mogelijk van ons ontvangt- of verdere follow up qua startdatum, de selectie van medewerkers en/of nadere invulling van de werkzaamheden, wij gaan ermee aan de slag en zorgen er natuurlijk voor dat u over de voortgang steeds genformeerd blijft.

Maar ook gedurende de uitvoer van de dienstverlening- of dit nu voor een langere of kortere periode betreft- houden wij voortdurend oog voor eventuele veranderingen en mogelijke verbeterpunten. Want door het tijdig bij- en aansturen, zorgen wij ervoor dat de uitvoer van de werkzaamheden steeds in lijn blijft met de verwachtingen vanuit onze opdrachtgevers.

Elke opdracht(gever) is uniek
Want bij elke opdracht opdrachtgever behoort een ander pakket aan verwachtingen, wensen en eisen. En juist dynamiek zorgt ervoor dat je als dienstverlener, steeds opnieuw, maatwerk dient te leveren die optimaal is afgestemd op de bedrijfscultuur, aard van de werkzaamheden en de inzet van de juiste medewerkers daarvoor.

Korte lijnen, dat werkt wel zo prettig
Lange telefonische wachttijden en verwarrende keuzemenus, zelf worden wij daar ook niet vrolijk van en dat is een goede reden om dit zelf anders aan te pakken. Daarom beschikken onze opdrachtgevers over een vast contactpersoon, die eenvoudig is te bereiken op de mobiele telefoon en direct antwoord kan geven op de gestelde vragen. En dat werkt wel zo prettig. En uiteraard worden ook de vragen die per email of via andere kanalen zijn gesteld, spoedig door ons beantwoord.



Locatie

Libre Service & Facility https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1127a025f28b7e58a2d08fc929a425e515efb3ab70a7e684.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1127a025f28b7e58a2d08fc929a425e515efb3ab70a7e684.png
1423SK Uithoorn Noord-Holland NL