Focusonlegal Recruitment

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Focusonlegal Recruitment
  • Focusonlegal Recruitment
  • Kampen, Overijssel

Bent u op zoek naar een juridische professional of juridisch ondersteunend personeel? Dat is een enorme uitdaging. Mr. Jack Albers heeft jarenlange ervaring in de juridische markt en daardoor heeft Focusonlegal een uitstekend netwerk opgebouwd. We bemiddelen op basis van no cure no pay en hanteren vaste prijzen.

Onze organisatie
Op donderdag 27 januari 2022 is Focusonlegal tussen de winterse buien door opgericht in Zwolle. Jack Albers is vervolgens zijn werkzaamheden gestart vanuit een gemproviseerde werkplek van amper 4 m op zijn zolder in Kampen. Met slechts een oude Galaxy A8 (2018) met 500 MB, 100 belminuten, Whatsapp en een mailadres heeft Focusonlegal in korte tijd een flink aantal klanten aan zich weten te binden uit de juridische markt.
Door het persoonlijk contact met klanten en kandidaten heeft Focusonlegal een fors aantal succesvolle plaatsingen gerealiseerd. Met recht kan worden gezegd dat Focusonlegal de verbindende factor is in de juridische markt en daar zijn we trots op.

Onze visie en missie
Focusonlegal wil professionals verbinden, waardoor de organisatie én professionals elkaar kunnen inspireren. Door onze specialistische ervaring zijn wij in staat om het juiste puzzelstukje op de juiste plek neer te leggen.

Onze kernwaarden
Focusonlegal is een waardengedreven organisatie waar besluiten worden genomen op haar fundamentele bedrijfswaarden.

Duurzaam ondernemerschap. Focusonlegal streeft naar een intensieve en persoonlijke relatie met haar klanten, medewerkers en kandidaten, niet naar maximalisatie van winsten.

Gelijkwaardigheid en respect. Iedereen wordt met respect en op basis van gelijkwaardigheid benaderd. Dat is vanzelfsprekend.
Vertrouwen. Focusonlegal wil graag vertrouwen opbouwen. Dat is immers het fundament van iedere relatie.



Locatie

Focusonlegal Recruitment https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0cdb1fab87c6bf08c16d72278e994845acda8f509a991e85.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0cdb1fab87c6bf08c16d72278e994845acda8f509a991e85.jpg
8265TM Kampen Overijssel NL