Koek

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Koek
  • Koek
  • Uden, Noord-Brabant

Koek heeft de volgende dingen hoog in het vaandel!

1 Een gezellig team
Bij koek is het belangrijk dat we goed samen werken. Zo werk je samen in een fijn team waar iedereen zich thuis voelt. Als team is er open sfeer en communicatie, waardoor jouw suggesties en ideeën mee worden genomen.

2 Goede samenwerking
We hebben een platte organisatie, dus je hebt veel contact met collegas en klanten. Het team regelt zelf hoe en wat er opgeleverd wordt in samenwerking met de klant. Zo is het meteen duidelijk waarom bepaalde keuzes worden gemaakt, en is het niet alleen een takenlijst afwerken.

3 Vrijheid en verantwoordelijkheid
Wij hebben een zelfsturend team, dit brengt veel vrijheden en verantwoordelijkheden met zich mee! Daarnaast krijg je ruim de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied en interesses. We gaan er vanuit dat jij hierin zelf het initiatief neemt, en hierbij staat bijna alles open!

4 Fijne locatie
Ons kantoor is gevestigd in Uden, in de Ideeënfabriek. Een inspirerende, karaktervolle omgeving die ruimte biedt aan creativiteit, innovatie en communicatie. Ook wordt er elke dag verse lunch verzorgd :)

5 Geweldige klanten
Je kunt aan de slag voor een select aantal geweldige klanten, die ook echt bij ons passen. Wij werken dus niet aan veel losse projectjes, maar zijn juist gespecialiseerd in co-creatie en doorontwikkeling op langere termijn. Onze klanten kiezen daar bewust voor en dat maakt onze samenwerking zo uniek, fascinerend en waardevol.



Relevante links
Bedrijven Uden
Vacatures Uden

Locatie

Koek https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/02ea16c762edbb4033dd5b025ff3813d9e96f004d489e907.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/02ea16c762edbb4033dd5b025ff3813d9e96f004d489e907.png
5405AH Uden Noord-Brabant NL