Van der Spek Vianen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Van der Spek Vianen
  • Van der Spek Vianen
  • Vianen (UT), Utrecht

Van der Spek Vianen B.V. is importeur van machines voor de bouw, grondverzet, wegenbouw, overslag en recycling. Tevens is Van der Spek toonaangevend in de verhuur van Liehberr torenkranen. Voor het verkopen, verhuren, monteren en demonteren, onderhouden en het oplossen van storingen van deze machines beschikken wij over een gedreven team van gespecialiseerde medewerkers. Ongeveer de helft van onze medewerkers bestaat uit technisch personeel.

Van der Spek is een familiebedrijf, bestaat ruim 90 jaar en heeft meerdere vestigingen in Nederland, Belgiƫ en Frankrijk. Ons moderne hoofdkantoor in Vianen heeft een grote showroom en goed uitgeruste werkplaats en ligt dichtbij verschillende uitvalswegen. Van der Spek is een sociaal en dynamisch bedrijf met een platte en informele organisatiestructuur waar de nieuwste techniek en ontwikkeling voorop staat. Van der Spek staat voor kwaliteit, service en een no-nonsense mentaliteit. Daarbij passen nuchtere, servicegerichte en gemotiveerde aanpakkers. Kom jij ons team versterken?

Allround werkplaatsmonteur

Hardenberg - MBO - 40 uur
Van der Spek Vianen - Locatie Hardenberg

Monteur buitendienst

Vianen (UT) - MBO - 40 uur
Van der Spek Vianen

Loodsmedewerker

Vianen (UT) - Geen opleiding vereist - 40 uur
Van der Spek Vianen

Terreinmedewerker

Vianen (UT) - LBO/VMBO - 40 uur
Van der Spek Vianen


Locatie

Van der Spek Vianen https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/47abc5143c294b29bd5e6f24d422b457a2ddfaff0cd2a872.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/47abc5143c294b29bd5e6f24d422b457a2ddfaff0cd2a872.png
4131NR Vianen (UT) Utrecht NL