FIT Finance & Control

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • FIT Finance & Control
  • Rotterdam, Zuid-Holland
FIT Finance & Control vacatures

FIT Finance Control is de basis van onze dienstverlening. Vanuit onze eigen expertise gaan wij de verbinding aan tussen klanten en de talenten van onze professionals. Wij zijn toegankelijk en benaderbaar, waardoor wij altijd werken aan een persoonlijke relatie met onze klanten en onze professionals. Door vanuit onze expertise en nieuwsgierigheid de juiste vragen te stellen, weten wij onze samenwerkingen vorm te geven en de juiste FIT te maken tussen onze talenten en klanten.

Met de doelstellingen, vaardigheden en talenten van onze beschikbare professionals in ons achterhoofd zijn wij altijd op zoek naar geschikte opdrachten waarbinnen onze professionals de krans krijgen zich te ontwikkelen. Opdrachten in inspirerende werkomgevingen zijn een belangrijke voorwaarde om onze formule te laten slagen.

Door middel van talentmanagement zetten wij sterk in op het inzichtelijk maken van de talenten, competenties, drijfveren en ambities van de professionals. Daarnaast bieden wij de professionals een op maat gemaakt opleidingstraject. Hierin wordt aandacht besteed aan het toepassen en verbreden van de vakinhoudelijke kennis en het vergroten van de persoonlijke effectiviteit. Hierin trekken wij ook graag samen met onze opdrachtgevers op om deze belangrijke rol op ons te nemen.

Assistent-controller – Utrecht

Utrecht - HBO - 36 - 40 uur

Business Controller – Regio Tilburg

Tilburg - HBO - 40 uur

Senior Financieel Medewerker – Rotterdam

Rotterdam - HBO - 32 - 40 uur

Group Controller – Bergschenhoek

Bergschenhoek - Universiteit - 40 uur

Finance Manager – Tsjechië / Rotterdam

Rotterdam - HBO - 40 uur
FIT Finance & Control vacatures

Locatie

FIT Finance & Control
3011TG Rotterdam Zuid-Holland NL