Surya Products

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Surya Products
  • Surya Products
  • Venray, Limburg

Over Surya Products
Surya Products, is gespecialiseerd in Ayurvedische producten, voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica. Wat 30 jaar geleden kleinschalig begon, is door de jaren uitgegroeid tot een erkend en gerespecteerd bedrijf wat er alles aan doet om betrouwbare en verantwoordelijke maar vooral werkzame producten te kunnen leveren.

Onze kracht zit in het produceren van natuurlijke voedingssupplementen, zonder rommel! Wij produceren producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Het grootse voordeel van natuurlijke supplementen ten opzichte van de synthetische variant is dat deze supplementen gezonder zijn en beter door het lichaam worden opgenomen.

Wij staan klaar voor ieder die genteresseerd is in natuurlijke supplementen en Ayurvedische kruiden. Surya is er voor de consument, therapeuten en winkels.

Surya Products Zakelijk *** Health Packaging ****
Producent, Distribiteur Private Label specialist

Sinds Surya Products in 2019 verhuisd is naar Venray, gaat het snel! Met onze nieuwe handelsnaam Health Packaging en een geavanceerd machinepark hebben we onze productiecapaciteit flink uitgebreid. Health Packaging is uw partner bij het ontwikkelen, produceren en verpakken van supplementen. Wilt u weten of we ook wat voor u kunnen betekenen, bezoek dan onze website: www.healthpackaging.nl



Locatie

Surya Products https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1f57597ef8c7abd8eccbd727ea1591dd15b5c521a4da5e5f.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1f57597ef8c7abd8eccbd727ea1591dd15b5c521a4da5e5f.jpg
5803AM Venray Limburg NL