ABC-Specials

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

ABC-Specials
  • ABC-Specials
  • Baarle-Nassau, Noord-Brabant

Touringcar chauffeur (D Rijbewijs)
Wij verzorgen busvervoer met bijzondere bussen voor bijzondere klanten welke wat meer zoeken dan een standaard touringcar. Wij beschikken over VIP-Bussen, Limobussen en VIP-Party bussen waarmee wij de premium personenvervoer markt bedienen. Natuurlijk is een goede chauffeur of chauffeuse hierbij een eerste vereiste, de speciale bussen dragen hier aan bij om elke rit niet een gewoon ritje van A naar B te laten zijn maar een super gezellige VIP-beleving.

Op onze websites www.vipbus.nl www.limousine.nl en www.partybus.nl zie je inspiratie waarom wij met deze vacature touringcar chauffeur op zoek zijn naar jou en met welke voertuigen wij rijden. Bezoek ook de review paginas van deze websites om te zien wat onze klanten over onze dienstverlening te vertellen hebben.

De touringcars waarmee de ritten gereden worden zijn speciaal ingerichte bussen vol multimedia Onze unieke bussen zijn kenmerkend uniek in Europa door de totale rondzit opstelling met aan elke zitplaats een tafeltje.
Natuurlijk streven wij er elke rit naar om onze gasten een zo comfortabel en veilige mogelijke manier naar hun bestemming te brengen. Doordat onze klanten zelf de muziek en media sytemen kunnen bedienen kan elke klant zichzelf maximaal entertainen.

De chauffeur welke wij zoeken dient bij voorkeur te voldoen aan onderstaande kenmerken;

In het bezit van D-rijbewijs
Flexibele instelling
In het bezit van code 95 (of chauffeursdiploma)
Jij geniet ervan als de klant een super leuke rit ervaart
Ook voor avond- en weekend opdrachten beschikbaar
Een positieve instelling
Soms bereid een meerdaagse rit te verzorgen

Werkervaring in een pre maar als je lang niet met een bus gereden hebt maar wel een geldig rijbewijs D hebt is her activering van je kennis binnen ons bedrijf mogelijk.



Locatie

ABC-Specials https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c0cc6446c8bdc7b35381bf45590479834aab879dd8122add.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c0cc6446c8bdc7b35381bf45590479834aab879dd8122add.jpg
5111PA Baarle-Nassau Noord-Brabant NL