FIMA Schuldhulp voor Bedrijven

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

FIMA Schuldhulp voor Bedrijven
  • FIMA Schuldhulp voor Bedrijven
  • Helmond, Noord-Brabant

FIMA Schuldhulp voor Bedrijven bestaat uit diverse professionele disciplines en heeft als doel het bieden van integrale schuldhulp aan ondernemers en hybride-ondernemers. Hierbij wordt altijd gedacht vanuit de richtlijn een oplossing te zoeken voor alle betrokken partijen.

Wij inventariseren, brengen overzicht en het vaak broodnodige evenwicht (rust) in de vaak langslepende en onoverzichtelijke situatie. Dit totdat wij de meest optimale oplossing hebben gevonden voor de betrokken partijen.

Wanneer een ondernemer zich meldt voor schuldhulp worden allereerst de mogelijkheden van voortzetting van de ondernemingsactiviteit(en) onderzocht. Wanneer sprake is van een levensvatbare onderneming kan de ondernemer in eigen inkomsten blijven voorzien. Omdat de afloscapaciteit (eventueel dankzij een aanvullend saneringskrediet) altijd hoger is dan bij beëindiging van de activiteiten kan daarmee ook aan de schuldeisers vaak een beter aanbod worden gedaan. Alleen wanneer een bedrijf niet levensvatbaar is, is het wenselijk om de ondernemingsactiviteiten te beëindigen.

Wij stimuleren de ondernemer om in eigen inkomen te blijven voorzien en zoeken naar de best haalbare oplossingen voor de ontstane situatie.

Schuldeisers hebben in beginsel recht op 100% betaling, echter wanneer op deskundige wijze kan worden aangetoond dat dit onder de gegeven omstandigheden niet haalbaar is, kunnen we samen met cliënt, de schuldeisers en andere betrokken partijen trachten te komen tot een van dat perspectief uit gezien optimaal resultaat.

Uitgangspunt is beperking van de schade, voor zowel voor cliënt als voor de schuldeisers.

FIMA Schuldhulp voor Bedrijven is NVVK-geauditeerd en werkt volgens de NVVK Gedragscode (SHVO) en -belofte. Meer hierover kunt je lezen op www.nvvk.nl.



Locatie

FIMA Schuldhulp voor Bedrijven https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/2f63e5f06308517d0a00a9a6a057986efd450e72cc25978e.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/2f63e5f06308517d0a00a9a6a057986efd450e72cc25978e.png
5708HN Helmond Noord-Brabant NL