Clifford Chance

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Clifford Chance
  • Amsterdam, Noord-Holland

Met 33 kantoren in 23 landen is Clifford Chance een van de meest toonaangevende advocatenkantoren ter wereld. Wij bieden internationaal juridisch en zakelijk advies, op basis van specialistische lokale kennis. Onze advocaten werken aan transacties en opdrachten voor (inter)nationale ondernemingen en financiële instellingen. Wij streven ernaar juridische dienstverlening te bieden van de allerhoogste kwaliteit. Daartoe beschikken we in Amsterdam over de secties Financial Markets, Corporate, Employment Pensions, Tax, Litigation Dispute Resolution en het Notariaat.

Ons kantoor in Amsterdam telt ongeveer 300 collegas. Uiteraard volgen wij de RIVM richtlijnen en werken momenteel zo veel mogelijk vanuit huis. Wij zorgen voor een goed virtueel on-boarding programma waarbij je veel informatie over Clifford Chance zult ontvangen en kennis maakt met collegas zodat je goed van start gaat in je nieuwe rol.

Wil jij meer te weten komen over hoe het is om bij Clifford Chance te werken? Ga dan naar: https://careers.cliffordchance.com/amsterdam/home.html.



Locatie

Clifford Chance
1013GE Amsterdam Noord-Holland NL