SC Heerenveen Werkt

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

SC Heerenveen Werkt
  • SC Heerenveen Werkt
  • Heerenveen, Friesland
SC Heerenveen Werkt vacatures

sc Heerenveen is al jaren een gevestigde naam in de eredivisie. Het is een club die al sinds jaar en dag een stabiele subtopper is in de eredivisie. sc Heerenveen staat bekend om het opleiden en ontwikkelen van talent uit binnen- en buitenland. Door middel van een talentvolle jeugdopleiding en een ervaren scouting afdeling heeft sc Heerenveen al diverse toptalenten mogen ontwikkelen.

sc Heerenveen staat daarnaast bekend als een warme en verbindende club in de omgeving. De club stelt dat het de behoefte vervult om ergens bij te horen, die vervolgens van generatie op generatie wordt doorgegeven. sc Heerenveen kent een trouwe supportersschare die de club steevast een warm hart toedraagt.

In 2022 ontstond sc Heerenveen Werkt in samenwerking met Werkis / verder met werk. sc Heerenveen Werkt is hét uitzendbureau voor en door sc Heerenveen supporters. Wij leggen verbinding tussen sponsoren, supporters en de omgeving Heerenveen. Met de kennis en kunde van ervaren specialisten in de arbeidsbemiddeling zorgen wij voor een passende baan waar de kandidaat blij van wordt.

Operator

Heerenveen - Geen opleiding vereist - Fulltime
SC Heerenveen Werkt

Commercieel medewerker binnendienst Duits

Drachten - MBO - 32 - 40 uur
SC Heerenveen Werkt

Meewerkend afdelingschef coating

Wolvega - Geen opleiding vereist - 40 uur
SC Heerenveen Werkt

Product engineer

Wolvega - MBO - Fulltime
SC Heerenveen Werkt

Allround monteur (M/V)

Heerenveen - MBO - 40 uur
SC Heerenveen Werkt
SC Heerenveen Werkt vacatures

Locatie

SC Heerenveen Werkt https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/9ed48aeb5f74f319fded0ebe9c0c60159e1aa7e983a73bd1.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/9ed48aeb5f74f319fded0ebe9c0c60159e1aa7e983a73bd1.png
8448JA Heerenveen Friesland NL