MTC de Viergang

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

MTC de Viergang
  • MTC de Viergang
  • Pijnacker, Zuid-Holland

Medisch TrainingsCentrum de Viergang (het MTC) is dé fysiotherapiepraktijk in Pijnacker. Wij hebben o.a. een focus op actieve revalidatie in de zaal en het stellen van diagnoses middels echografie. Onze andere specialisaties zijn dry needling, echogeleide injecties in samenwerkingen met huisartsen, sportfysiotherapie, EPTE, COPD- en claudicatiotraining, post Covid revalidatie en bieden wij een abonnementssysteem genaamd FysioFit aan.

Onze praktijk beschikt over een ruime oefenzaal met een groot assortiment moderne en functionele trainingsapparatuur. Wij maken veel gebruik van deze zaal om onze patiënten actief te begeleiden (en testen) gedurende hun revalidatietraject. Daarnaast beschikken wij over twee zeer geavanceerde echografie-apparaten (Samsung RS80) waarmee wij accurate diagnoses mee kunnen stellen voorafgaand aan het revalidatietraject.

Wij zijn gevestigd in het schitterende sportcomplex de Viergang. In dit complex vindt u ook Zwembad de Viergang, Sporthal de Viergang en Sport- en Ontspanning de Viergang. Achter het complex bevindt zich het Sportpark de Groene Wijdte waar nagenoeg alle sportverenigingen van Pijnacker gevestigd zijn en de middelbare school het Stanislas College Pijnacker.



Locatie

MTC de Viergang https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f03a12d353c4493408b751a0b28ffeda88ffbcdc233a074b.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f03a12d353c4493408b751a0b28ffeda88ffbcdc233a074b.png
2641ZA Pijnacker Zuid-Holland NL