Nederlandse Spellenfabriek

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Nederlandse Spellenfabriek
  • Nederlandse Spellenfabriek
  • Medemblik, Noord-Holland

De Nederlandse Spellenfabriek is dé dienstverlener in de bordspellen en puzzelsector waar alle stukjes op zn plek vallen. Als full service partner in het hart van de speelgoedindustrie bieden we onder één dak vijf essentiële services die onze klanten wereldwijd in staat stellen continu op efficiënte en betrouwbare wijze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten op de markt te brengen.

Fabricage. Al sinds 1950 rollen er jaarlijks miljoenen bordspellen en puzzels van onze productielijnen. Door creatief mee te denken, open te staan voor nieuwe ideeën en tegelijkertijd gebruik te maken van ons uitgebreide machinepark gaan we net dat stapje verder om een consistent hoogwaardig product te leveren.

Sourcing. Kritisch geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatief vermogen hebben we een wereldwijd leveranciersnetwerk opgebouwd die ons in staat stellen de creatieve ideeën van onze klanten om te zetten in werkelijkheid.

Logistiek. Inspelend op de dynamische marktomstandigheden en toenemende behoefte aan flexibiliteit bieden we met NSF Logistics een volledig pakket aan logistieke services van opslag tot zeevracht en van fijn distributie tot voorraadbeheer.

Compliance. Veiligheid van al onze producten en diensten staat bovenaan, maar ook veiligheid van onze medewerkers en omgeving. Onze producten zijn maatschappelijk verantwoord en we leveren actieve ondersteuning bij alle vraagstukken op het gebied van wet- en regelgeving in de speelgoedindustrie.

Support. Innovatie en creativiteit zijn het levensbloed van de spellensector en wij staan dan ook klaar om ons steentje bij te dragen. Technisch advies en actief meedenken zijn daarbij een vanzelfsprekendheid.



Locatie

Nederlandse Spellenfabriek https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f68e0fcb24473b2d7c90604982cc5ce630d8652af05bd1cb.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f68e0fcb24473b2d7c90604982cc5ce630d8652af05bd1cb.png
1671NT Medemblik Noord-Holland NL