Piazza

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Piazza
  • Piazza
  • Nieuwvliet, Zeeland

Zelfstandig werkend kok
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie (zelfstandig werkend) kok. In ons restaurant met Italiaanse keuken gaan we voor vers, authentiek en beleving!
Ben je zelfstandig werkend kok of iemand met keuken ervaring die graag gerechten, gemaakt met dagverse producten, met een hoge kwaliteit wilt bereiden? Dan zijn we op zoek naar jou!
De keuken is verdeelt in twee gedeeltes, namelijk de keuken en de pizza kant. In de keuken worden door de chefs alle la carte gerechten klaargemaakt en aan de pizza kant maken de pizzaioli pizzas.
Wat ga je doen?
Mise-en-place
Gerechten klaarmaken
Afwerken van gerechten
Wat verwachten wij van jou:
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste kok die:
Keukenervaring heeft
Waarde hecht aan teamwork en kwaliteit
Serieus, gedreven en flexibel is
Onder druk kan presteren
Kan communiceren in het Engels (basis)
Graag meedenkt over nieuwe recepten
Ons aanbod:
Wij bieden een afwisselende functie in een jong en dynamisch team, waar volop ruimte is voor creatieve ideeën en eigen inbreng. Uitzicht op een vast contract en een passend salaris conform cao en ervaring.
In contact komen met ons?
Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Of wil je graag praten over de mogelijkheden? Stuur dan je CV naar [email protected]



Locatie

Piazza https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/83839bfa1a1c7023b3c6145de9136a79e1d3e1fa5056fbbb.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/83839bfa1a1c7023b3c6145de9136a79e1d3e1fa5056fbbb.png
4504PS Nieuwvliet Zeeland NL