RooT eet en borrelhuys

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • RooT eet en borrelhuys
  • Moergestel, Noord-Brabant

Root eet - en borrelhuys is sinds 2 jaar een nieuw bedrijf in Moergestel. Voorheen Café t centrum. Wij zijn gericht op alle leeftijden en op eten en drinken.
Er is een cafetaria waar men af kan halen van verse freit, kwaliteit snacks, schoteltje, salades, lekker softijs en diverse goed gevulde baquettes. Ook kan men dit allemaal bestellen in het eethuys, waar de gasten relaxt kunnen zitten in een gezellige omgeving.
geopend op maandag van 16 uur tot 21 uur
dinsdag, donderdag t/m zondag van 11:30 uur tot 21 uur
woensdag gesloten


Het eet - en borrelhuys is verdeeld in hog tafels en lage tafels. waar de gasten kunnen genieten van lekkere biertjes en uitgezochte wijnen waar men voor terug komt. Maar ook een lekker bakje koffie/thee of coupes softijs zijn te bestellen natuurlijk. Lunchen, borrelen, een hapje eten kan allemaal. Samen genieten is ons motto bij #teamrootmoergestel
Hier zijn we geopend op dinsdag, donderdag en zondag van 11 - 23 uur
maandag van 16 tot 23 uur en vrijdag / zaterdag van 11 uur - 1 uur
woensdag gesloten

De keuken is klein dus het is geen ingewikkelde kaart. Frietjes, een snack, schotel en salades en baguettes zijn te bestellen, maar ook hapjes of een borrelplank.
Maar gewoon een fles wijn bestellen om te borrelen, een lekker zomers drankje of samen shotjes drinken (wat vooral veel jeugd doet) is ook mogelijk. In het weekend komen er groepjes jeugd samen gezellig borrelen, vooral het terras is bij ons een uitgekozen plek waar men heerlijk kan vertoeven.

De Steeg is een aparte ruimte waar feestjes worden gehouden tot ongeveer 80 personen. Daar hangt een Apres Skisfeer en zit elk weekend vol waar gezellig tot 2 uur gefeest kan worden.

maar ook vergaderingetjes of verjaardagen worden bij ons gehouden of gevierd van kleinere groepen tot wat groter.



Locatie

RooT eet en borrelhuys
5066AW Moergestel Noord-Brabant NL