Buurtdiensten Venray

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Buurtdiensten Venray
  • Venray, Limburg

Huishoudelijk medewerker

Als huishoudelijk medewerker bij Buurtdiensten verricht je huishoudelijke taken bij zelfstandig wonende cliënten. Samen met de cliënt kijk je naar wat deze zelf nog kan doen en bied jij de ondersteuning bij taken die niet meer door de cliënt of mantelzorg gedaan kunnen worden. Ondersteuning bij het op orde houden van het huishouden kan ook onderdeel van je taak zijn. Door jouw hulp is de cliënt in staat om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Je betrekt de cliënt bij het huishouden. Je signaleert veranderingen in de leefsituatie en zorgbehoefte en onderneemt hierop actie.

Jij bent het vertrouwde gezicht, die naast het uitvoeren van de huishoudelijke taken ook een gezellig praatje maakt en persoonlijke aandacht geeft. De werkdagen en tijden bespreek je zelf met de cliënt.

Wie zoeken wij

Iemand die graag zelfstandig wil werken en goed is in het verrichten van huishoudelijke taken. Die betrouwbaar en behulpzaam is en fysiek in staat is om huishoudelijk werk te verrichten. Werken met en bij cliënten vind je leuk. Je bent flexibel en naast je vaste cliënten kun je invallen voor een collega als dat nodig is. Je bent een teamplayer en zet je in voor een goed functionerend team.



Locatie

Buurtdiensten Venray
5803AM Venray Limburg NL