Master Next Talent

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Master Next Talent
  • Master Next Talent
  • Eindhoven, Noord-Brabant

Recruitment is mensenwerk, is persoonlijk, recruitment is maatwerk, recruitment is vakmanschap dat wij beheersen!

Met ruim 2 decennia recruitment ervaring is Master Next Talent jouw talent specialist op het gebied van alle hedendaagse uitdagingen die het aantrekken van vast of flexibel talent voor jouw organisatie/afdeling/team met zich meebrengt.

Wij hebben als missie onze opdrachtgevers te voorzien van het beste talent én talent te verbinden aan de beste werkgevers. Dat doen we door invulling van vaste vacatures via executive search of werving en selectie en door invulling van tijdelijke vacatures via detachering of interim, door ons team van recruitment consultants, met allen hun eigen specialisatie.
En wanneer binnen een organisatie andere recruitment vraagstukken leven of er is behoefte aan tijdelijk (extra) rcorporate ecruitment capaciteit, dan kan één van onze corporate recruiters voor deze organisatie worden ingezet, remote of op locatie.

We helpen je bij elke stap, maar verliezen het echte doel, de meest succesvolle en duurzame match, nooit uit het oog. Want met het juiste talent op het juiste moment aan boord, zijn wij er van overtuigd dat alle bedrijven kunnen groeien.
We helpen organisaties van iedere grootte en uit iedere branche. We zijn daarnaast ervaren in de vakgebieden Arbeidsbemiddeling, High Tech, HRM, Techniek en ICT.

Website
http://www.masternexttalent.nl



Locatie

Master Next Talent https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/69ab62994537dc8fa09b597aa9e5b29c90cf7c8969931bd7.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/69ab62994537dc8fa09b597aa9e5b29c90cf7c8969931bd7.jpg
5656AE Eindhoven Noord-Brabant NL