Bureau Blauw

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Bureau Blauw
  • Almere, Flevoland

Bureau Blauw Toezicht Handhaving is een onderneming die word geleid door ondernemers die zelf ook werkzaam of werkzaam zijn geweest als Buitengewoon Opsporingsambtenaar. Hierdoor weten wij precies wat het werk inhoud en waar wij aan moeten voldoen om een goede partner te zijn voor onze opdrachtgevers.
Wij hebben de ambitie om ons met een hoge kwaliteitsstandaard te onderscheiden in de markt. Wij zijn een commercieel bedrijf dus wij willen graag groeien. Echter, wij hechten meer waarde aan kwaliteit dan kwantiteit.
Steeds meer gemeenten kiezen er voor om toezichthouders en handhavers geheel of gedeeltelijk in te huren via externe partijen. Ook kunnen gemeenten er voor kiezen om specifieke handhavingsprojecten, bijvoorbeeld op het gebied van de Drank- en Horecawet, uit te besteden. Of het nu gaat om de inzet van Buitengewoon Opsporingsambtenaren, toezichthouders of fiscalisten: Wij zetten al onze kennis en ervaring in om onze opdrachtgevers te ondersteunen en de service te bieden waar zij recht op hebben.



Locatie

Bureau Blauw
1323VJ Almere Flevoland NL