Wetronic

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Wetronic
  • Wetronic
  • Nieuwegein, Utrecht

Wetronic is een jong en dynamisch bedrijf die sinds de oprichting in 2015 wordt gerund uit passie en liefde voor de modelbouw hobby. In een krimpende markt hebben wij bewezen dat met de juiste strategieën en inzet een gezond en hard groeiend bedrijf is te runnen in deze markt.

Sinds de oprichting hebben we reeds meerdere keren ons pand uitgebreid en hebben we sinds dit jaar ook een tweede locatie voor de ondersteunende taken voor onze winkel. Hier hebben we een modern en luxe kantoor gerealiseerd voorzien van alle moderne gemakken.

Nieuw pand later dit jaar.
Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereiding van de verhuizing naar een nieuw pand in Utrecht bij velen bekend als The Wall wat de naam is van het grote rode gebouw direct langs de A2 hier gaan wij een geheel nieuw experience center openen van meer dan 5000m2+!

Wetronic is een modelbouw winkel in Nieuwegein (Vreeswijk) voor de echte fijnproever en liefhebber. Met een zeer uitgebreid assortiment aan producten en services kunnen wij ruimschoots invulling geven aan de wensen van onze klanten. Vooral in service staan wij bekend als een van de beste modelbouw winkels van Nederland maar ook internationaal hebben we inmiddels veel bekendheid verworven.

Door onze eigen merken en productie kunnen we naast het standaard assortiment ook snel inspelen op de wensen van de klant. Zo beschikken we over de laatste technieken op het gebied van 3D printen en worden veel producten ook nog echt door ons zelf geheel ontwikkeld. Hierdoor hebben wij ook klanten over de hele wereld die bij ons bestellingen plaatsen via onze webshop.
Inmiddels zijn wij binnen 6 jaar uitgegroeid tot markt leider op het gebied van RC Vrachtwagens in de Benelux. En zijn we onze positie op de algemene modelbouw markt hard aan het uitbreiden om ook daar in de top mee te draaien.

Team Wetronic
Zon groot succes kan natuurlijk alleen met de juiste collegas, je komt dan ook terecht in een team waarvan de meeste collegas van hun hobby en passie hun beroep hebben kunnen maken. Door de gezamenlijke passie van het team is de sfeer binnen het bedrijf erg goed. Zo worden er regelmatig gezamenlijk activiteiten gepland en is iedereen ook vooral met elkaar betrokken. Daarnaast is binnen ons bedrijf de gemiddeld leeftijd met ca. 30 jaar een ideale omgeving voor ambitieuze personen welke nog graag meer willen leren en zichzelf verder willen ontwikkelen.

Binnen Wetronic zijn er dan ook zowel intern als extern cursus mogelijkheden en is er ook een persoonlijk budget beschikbaar waarmee we jou de mogelijkheid geven om je kennis te ondersteunen en / of uit te breiden. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat iedereen deze mogelijkheid heeft en hier ook gebruik van kan maken voor zijn eigen toekomstige ontwikkeling.

Als je bij ons komt werken is geen dag hetzelfde en geniet je van veel vrijheid in je eigen werk maar ook van een gezellig en actief team van collegas.



Locatie

Wetronic https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/60f96e3a9e4c9d022ab5aec553f145b9956235d3a711f473.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/60f96e3a9e4c9d022ab5aec553f145b9956235d3a711f473.png
3433CH Nieuwegein Utrecht NL