Beamerexpert

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Beamerexpert
  • Beamerexpert
  • Haarlem, Noord-Holland

Word ook expert bij één van de grootste online winkels voor beamers en nog veel meer van Nederland én België! Kom jij ons team versterken? Dan ga je werken in een kleinschalig team met circa 10 leuke collegas. Werk je in een prachtig gerenoveerde oude kerk in hartje Haarlem. En kun je na een dag werken even heerlijk ontspannen met je collegas in ons eigen Beamerexpert clubhouse. Uiteraard met een goed salaris en opleidingsmogelijkheden om jouw carrière doelen te bereiken. Bekijk hieronder alle vacatures bij BeamerExpert



Over Beamerexpert
Beamerexpert is een snelgroeiende webwinkel met kantoor en showroom in het hart van de gezellige Spaarnestad Haarlem.

Onze naam zegt niets teveel; Wij zijn dé expert op het gebied van beamers en beamer accessoires. Maar wij verkopen ook projectieschermen, large displays en allerlei apparatuur om digitaal samen te werken. Recent is daar ook kantoormeubilair bijgekomen. En zie jij gouden kansen om een nieuwe markt aan te boren? Dan maken we dat graag mogelijk!

Onze snelle en persoonlijke manier van reageren en een servicegerichte instelling onderscheidt ons van onze concurrenten. Dus geen bandjes met lange wachtrijen, maar gewoon een medewerker aan de lijn die je direct helpt bij jouw vraag of aankoop. Met onze webwinkels voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Daardoor is werken bij Beamerexpert heel divers en nooit saai!

Onze visie is om alle producten en diensten aan te bieden die men nodig heeft om succesvol te presenteren, communiceren en samen te werken.



Locatie

Beamerexpert https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/976b376d4c2ec943e75d8f6780ca0827ebacd203d4b71e9f.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/976b376d4c2ec943e75d8f6780ca0827ebacd203d4b71e9f.png
2011RR Haarlem Noord-Holland NL