TrainTool

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

TrainTool
  • TrainTool
  • Utrecht, Utrecht

Goede communicatie draagt bij aan geluk, effectiviteit en succes. Je boodschap, bedoeling, begrip of behoefte goed overbrengen. Diezelfde dingen van de ander verstaan. Dan maak je meters. Dat geldt in samenwerken, verkoop, diplomatie, hulpverlening, leidinggeven, onderzoeken, presenteren, interviewen, adviseren, lesgeven, kennismaken en veel meer.

TrainTool is een snelgroeiend Nederlands bedrijf. Vanuit het hoofdkwartier in Utrecht worden deelnemers over de hele wereld bediend. TrainTool bestaat uit leerspecialisten, communicatiewetenschappers, bedrijfskundigen, psychologen en software experts. Mensen die hun vak verstaan en gedreven worden door het doel anderen beter te maken in professionele communicatie. Er wordt samengewerkt met een aantal van de beste trainingsbureaus.

Klanten zijn grote organisaties in verschillende sectoren. Voor ideële organisaties met een beperkt budget die grote groepen mensen (bijv. vrijwilligers) willen ontwikkelen, zijn er aangepaste mogelijkheden. TrainTool is lid van de beroepsorganisatie NRTO en biedt studenten van diverse hogescholen en universiteiten mogelijkheden voor stage en onderzoek. TrainTool wint prijzen (o.a. E-Learning Award, Accenture Innovation Award) en krijgt regelmatig aandacht in de media.



Locatie

TrainTool https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cb6f81297f20a7e4de28f35ff89f5d87b17ca2881841aa3b.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cb6f81297f20a7e4de28f35ff89f5d87b17ca2881841aa3b.png
3521GH Utrecht Utrecht NL