Twinklerz

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Twinklerz
  • Twinklerz
  • Elst, Gelderland

Twinklerz ontzorgt festivalorganisatoren volledig in het inrichten, aanbieden en verkopen van non-food producten op locatie. We zijn échte event retail professionals met een hart voor dance events en festivals. De uitstraling van onze one-stop festival shops tillen ieder event naar een hoger niveau.

Sinds 2011 werken we exclusief samen met festivalorganisatoren in Nederland, België en Duitsland. Vrienden en zeer gewaardeerde partners met een langdurige samenwerking zijn oa Matrixx, Par-T, WISH, Absolutely Fresh, MBFH en Chateau Techno. Jaarlijks bereiken we met onze producten on-site ruim 1 miljoen (!) enthousiaste festival bezoekers. Pure passie legden we in projecten als Dreamfields, 7th Sunday, Emporium, Harmony of Hardcore, XXlerator, Fantasy Island, Freshtival, Timewarp, Beat the Bridge and many more.

Als gedreven, jonge en enorm dynamische organisatie zijn we succesvol in het creëren en implementeren van markt area concepten op locatie. Binnen onze organisatie zijn de lijntjes kort en zijn we nuchter van karakter. Hierdoor werk je makkelijk met ons samen. Het plannen, organiseren en exploiteren van jouw merchandise is onze core business. De flexibiliteit, service en toewijding die daarvoor nodig is zit verankert in onze crew en organisatie.

Onze crew bestaat uit een compleet en divers team van 50 enthousiaste medewerkers die altijd energiek en gedreven zijn in hun werk. Direct inzetbaar middels onze eigen in-house medewerkerspool en ieder weekend klaar voor een nieuwe uitdaging. Als vaste bezoekers van dance festivals zijn ze gek op mensen en dat stralen ze ook uit. We zijn op een dag de glimlach en het gezicht van jouw organisatie!



Relevante links
Bedrijven Elst
Vacatures Elst

Locatie

Twinklerz https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/6a19692dfe5dc7d4d06900f048290030ffcfab326a8b4788.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/6a19692dfe5dc7d4d06900f048290030ffcfab326a8b4788.png
6662NE Elst Gelderland NL