My Next Home

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

My Next Home
  • My Next Home
  • Nieuw-Vennep, Noord-Holland

Allround Commercieel Administratief Medewerker
My Next Home is specialist in de ontwikkeling en verkoop van appartementen, chalets en villas in de Alpenlanden Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, op het Caribische eiland Bonaire in Nederland. Wij bedienen een kopersgroep die steeds meer op zoek is naar authenticiteit. Geen massale vakantieparken maar wel boetiek stijl met veel luxe en comfort.
Ter versterking van ons team zijn wij dringend op zoek naar een Allround Commercieel Administratief Medewerker voor 32-36 uur per week. Wij bieden jou een uitdagende afwisselende functie binnen een informele en snelgroeiende organisatie. Je belangrijkste taak is het ondersteunen bij de administratieve afwikkeling van de verkoop van vakantiewoningen.
Al met al ben je een belangrijke speler in de eenheid van het hele team om te zorgen dat alles goed verloopt. Als onderdeel van dit team verzorg je het opstellen van de koopovereenkomsten, het zorgdragen van de ondertekening hiervan en verzorg je vooraf de adviesgesprekken met de klanten. Dit laatste is een belangrijk onderdeel om onze toekomstige huiseigenaren op een zo goed mogelijke manier te informeren over de totale afwikkeling van een koopovereenkomst. Je beheert de klantendossiers, je plant afspraken bij de notaris en onderhoudt de deadlines.
Daarnaast assisteer je op het commerciële vlak met het samenstellen van verkoopbrochures en het onderhoud van de diverse websites.
Ben jij zeer nauwkeurig en communicatief sterk dan is deze uitdagende functie echt wat voor jou. Stuur dan je CV en motivatiebrief naar [email protected]

MyNextHome B.V.
Luzernestraat 19A
2153 GM Nieuw-Vennep

Wat ga je doen:
- Opstellen van koopovereenkomsten
- Afwikkeling van koopovereenkomsten
- Je voert adviesgesprekken met klanten
- Onderhouden van deadlines
- Klantendossiers beheren
- Up to date houden van projectwebsites

Wat breng je mee:
- In bezit van MBO 4 diploma
- Je werkt zeer nauwkeurig
- Juridisch, commercieel en communicatief vaardig
- Toont initiatief en kan zelfstandig werken in ons team
- Kan goed samenwerken en neemt verantwoordelijkheid in werk
- Affiniteit en interesse in internet
- Duitse Engelse taal is een pre
- Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Voorbeelden van onze projecten:
www.grandwindsockbonaire.com
www.belnemhousebonaire.com

www.mooitwentelodges.nl
www.zichtoptwente.nl

www.alpenchaletsturrach.nl
www.kreischberglodges.nl

Op het Youtube MyNextHome kanaal vindt je ook veel informatie over ons bedrijf:
https://binged.it/3okk8j4



Locatie

My Next Home https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f9ad761e61543953d065dc6d2bdc924f3d619ef69211ecc5.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f9ad761e61543953d065dc6d2bdc924f3d619ef69211ecc5.png
2153GM Nieuw-Vennep Noord-Holland NL