BarsOnSight

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

BarsOnSight
  • BarsOnSight
  • Diemen, Noord-Holland

Met onze eigen Barschool, jarenlange horeca-ervaring in binnen- en buitenland en het behalen van verschillende awards, mag BarsOnSight zich tot de top van de horeca in Nederland rekenen.

Wij verzorgen wekelijks events samen met de grootste evenementenbureaus en cateringbedrijven van Nederland en België. Afgelopen jaar hebben wij samen met onze partners evenementen voor s werelds rich and famous mogen uitvoeren. Van award shows tot openingen van 5 sterren hotels, van Miljardairs events tot The World Super Yacht Award. Jaarlijks staan wij op de grootste festivals zoals Lowlands, Mysteryland, Amsterdam Open Air, Strafwerk, Welcome to the future en Laundry day. Daarnaast verzorgen we ook honderden bruiloften, feesten en borrels elk jaar.

BarsOnSight verzorgt samen met de European Bartender School Amsterdam professionele bartrainingen. Met trots mogen wij zeggen dat onze barschool in Amsterdam van de 26 EBS-vestigingen driemaal gekozen is tot beste barschool wereldwijd.



Locatie

BarsOnSight https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ff7cf30bf7c3cb16b7b5aaf888c9b5c6b142bb3a7af4b97b.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ff7cf30bf7c3cb16b7b5aaf888c9b5c6b142bb3a7af4b97b.jpg
1112AX Diemen Noord-Holland NL