Brighter Legends

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Brighter Legends
  • Brighter Legends
  • Den Bosch, Noord-Brabant

Hi, wij zijn Brighter Legends!

Om ons bedrijf te helpen en te laten groeien hebben we goede mensen nodig. Wij zijn er voor maakbedrijven die willen groeien door hun mensen te laten groeien. Zij die zich vandaag willen voorbereiden op de toekomst van morgen. Jouw passie voor ontwikkeling en didactische bagage zorgt ervoor dat onze gebruikers aan de slag gaan met hun eigen groei ontwikkeling.

Wat doen wij?
We zijn dé online opleider voor de maakindustrie. Het is onze ambitie om het menselijk kapitaal te laten groeien op inhoud en hun beter te laten aansluiten op de veranderingen om hen heen. We stellen maakbedrijven en medewerkers in staat om hun persoonlijke- en professionele vaardigheden op een effectieve manier door te ontwikkelen. We nemen barrières weg waardoor onze klanten groeien naar een lerende organisatie waarin continu leren de nieuwe norm is.

Jouw Learning development job bij Brighter Legends
Ons leerplatform vormt een shared academy voor alle (MKB) maakbedrijven. Groei en ontwikkeling maken we laagdrempelig, leerzaam en effectief. We hebben nog veel grote plannen en om dit te realiseren zijn we continu bezig met de ontwikkeling van ons leeraanbod en platform. Ook op dit vlak willen we steeds verder groeien om meer organisaties nog beter te helpen met het ontwikkelen van hun medewerkers. Daarom zijn we nu op zoek jou!

Inside Sales Rep | F*ck average, be legendary! | 2.400 - 2.700 br p/mnd excl. bonus

Den Bosch - MBO - 40 uur
Brighter Legends


Locatie

Brighter Legends https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/06abc7589c272c8dfd1f0ae3ff4c152fe9f28b1a3c4fdbf7.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/06abc7589c272c8dfd1f0ae3ff4c152fe9f28b1a3c4fdbf7.jpg
5223AJ Den Bosch Noord-Brabant NL