Raissa Intermediair

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Raissa Intermediair
  • Raissa Intermediair
  • Tilburg, Noord-Brabant

Wij zijn die gekken die er echt in geloven dat ze de wereld kunnen veranderen!
Wij zijn een team van gepassioneerde 30+ers, met bijna 10 jaar ervaring in de uitzendwereld en met heel veel liefde voor de mensen en het werken met mensen. De founder van Raissa is geboren in Duitsland, opgevoed in Polen en afgestudeerd in Nederland waar ze een carrière heeft gemaakt van job coach tot directeur bij een groot uitzendbureau.
Het zuster bedrijf Anahera Recruitment was 1 van de eerste online recruitment agencies op de Nederlandse arbeidsmarkt! Een andere BV van ons: Anahera Media, biedt company branding door het promoten van onze klanten op de arbeidsmarkt via social media platforms.
De unieke formule die wij hanteren bevat niet alleen kennis en ervaring, passie, liefde voor het vak, brede opleiding, nieuwste technologie, high-end tools en programmas, maar vooral: een echte VISIE...
Raissa Intermediair maakt ons aanbod compleet.
Nu kan bijna iedereen iets voor zichzelf uitkiezen uit onze diensten - zolang wij en u voor dezelfde dingen in het werkzame leven staan!
Want...
Our purpose in life...
...is not about us at all.
We zijn er voor de mensen.
We zijn er voor u.



Locatie

Raissa Intermediair https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/463f5a22a5eafe9da9bec6e144bddc470b63f639b32b750c.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/463f5a22a5eafe9da9bec6e144bddc470b63f639b32b750c.jpg
5011DM Tilburg Noord-Brabant NL