Financiele dienstverlening Novas

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Financiele dienstverlening Novas
  • Financiele dienstverlening Novas
  • Spijkenisse, Zuid-Holland

Financiële Dienstverlening Novas is een bureau dat een veilig en verantwoord financieel beheer voert voor mensen die daar vanwege hun lichamelijke, psychische of sociale omstandigheden niet zelf toe in staat zijn.

Het kiezen van een persoon die de financiële zaken gaat beheren, is een kwestie van een goed gevoel hebben met iemand. Uiteindelijk gaat het om vertrouwen hebben in degene met wie je zaken doet. Als bij het eerste gesprek een goed gevoel bestaat, dan volgt het intake gesprek.

Wij hebben een jarenlange ervaring in de zorgsector en werken bij Ministerie van Justitie wat maakt dat wij professioneel met vele mensen kunnen omgaan. Denkende hierbij aan psychosociale, psychiatrisch problemen en gedragsstoornissen. Daarnaast begeleiden wij mensen die door lichamelijke of geestelijke omstandigheden en/of beperkingen hun financiële zaken niet meer zelf kunnen of willen regelen.

Financiële Dienstverlening Novas is goed bereikbaar, open en transparant in de communicatie en maken wij duidelijke afspraken wat een basis is voor een optimale samenwerking.

Alle zaken die wij doen, zijn controleerbaar. Wij gaan als bewindvoerders, Curator, mentor en inkomensbeheerders met geld en zorg om, dus krijgt de cliënt inzage middels een login in ons financieel digitaal programma van hun financiële situatie.
Financiële dienstverlening Novas is lid van de branche vereniging NBBI voor bewindvoerders en inkomensbeheerders.



Locatie

Financiele dienstverlening Novas https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/fd0055b05dc36520edf8495a3d16a7d304475b22745029db.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/fd0055b05dc36520edf8495a3d16a7d304475b22745029db.jpg
3201AK Spijkenisse Zuid-Holland NL