Savona International Produkties

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Savona International Produkties
  • Savona International Produkties
  • Oisterwijk, Noord-Brabant

Het bedrijf Savona is sedert 1968 actief op de carwash markt en is daarmee de oudste Self Carwash fabrikant van Nederland. Na al die jaren staat innovatie nog steeds op de eerste plaats. Sinds de eerste Savona self carwash installatie, kortweg wasbox werd gemaakt in de jaren 60 van de vorige eeuw is er veel veranderd. Niet alleen de auto is aerodynamisher geworden, ook de ontwikkeling van de wasboxen heeft een vlucht genomen.

INNOVATIE
Savona acht innovatie daarom als kerntaak. Het is noodzakelijk om je als onderscheidende partij in de carwashmarkt neer te kunnen zetten. En onderscheidend is Savona zeker.
Door de hoge mate van specialisatie is Savona contractleverancier van enkele ketenbedrijven en evenzo van enkele zeer gerenommeerde oliemaatschappijen.

SPECIALISATIE
Savona heeft zich vanaf de beginperiode steeds verder gespecialiseerd in het segment Self Carwash. Savona ontwikkelt en produceert, als volledig onafhankelijke Nederlands bedrijf, alle systemen zelf ! Reeds meer dan 10 jaar is Savona een gecertificeerd bedrijf volgens het z.g. VCA** eisenpakket. Hierdoor is Savona in staat om complete TURN-KEY projekten te managen. Savona was het eerste bedrijf in de carwash-branche die deze certificatie ontving.

LANDELIJKE SERVICE
Natuurlijk krijgt u van een carwashspecialist ook de service welke u mag verwachten. De lijn tussen u als klant en Savona is erg kort, inclusief de daarbij horende voordelen. Onze landelijke opererende servicedienst staat 7 dagen per week ter beschikking.

Servicemonteur Buitendienst

Oisterwijk - MBO - 40 uur
Savona International Produkties


Locatie

Savona International Produkties https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d82d0bdf54af956c610162cf1a4a208a096a39841f1ce51f.gif https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d82d0bdf54af956c610162cf1a4a208a096a39841f1ce51f.gif
5061KC Oisterwijk Noord-Brabant NL