STRADIS

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • STRADIS
  • Bunnik, Utrecht

Sinds 2002 helpt Stradis organisaties met slimme IT oplossingen. Dit doen wij op verschillende manieren. We helpen starters en young professionals zich ontwikkelen tot ware IT Professionals én we hebben een eigen IT Servicedesk.

Stradis gelooft dat je zonder directe IT-achtergrond, toch een succesvolle carrière kunnen hebben in dit vakgebied. Daarom leiden wij gemotiveerd Young Talent op door het IT Traineeship en matchen wij hen met een van onze gave opdrachtgevers, waardoor er direct in de praktijk ervaring opgedaan wordt. Win-win dus!

Onze IT Servicedesk is al voor veel organisaties het eerste aanspreekpunt is voor IT-vraagstukken. Na een melding van een vraagstuk doen onze collegas op de Servicedesk een snelle en grondige analyse. Vervolgens zorgen ze zelf voor een oplossing f beleggen het vraagstuk bij de verantwoordelijke interne of externe partij en managen naar een oplossing. Tevens biedt de Servicedesk ook een complete Cloud based kantoorautomatiseringsomgeving op maat aan. Deze wordt gemplementeerd en daarnaast ook beheerd door de collegas van de IT Servicedesk.



Locatie

STRADIS
3981LB Bunnik Utrecht NL