At The Binck - Café Soof

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

At The Binck - Café Soof
  • At The Binck - Café Soof
  • Den Haag, Zuid-Holland

Hi! Wij zijn At The Binck.
Wij zijn specialist op het gebied van horeca, meetings en events op de Binckhorst en omgeving. Hier is al jaren onze thuisbasis en bouwen we, samen met onze opdrachtgevers en relaties, mee aan een bruisend gebied om te werken én te wonen. Met unieke locaties, eigentijdse events en originele horecaconcepten. We connect the dots, you create the memories!

Onze visie Connecting the dots
Those who cannot change their minds cannot change anything. Wat nu hot is, is morgen history, en de toekomst haalt je snel in. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om verder te ontwikkelen. We geloven dat deze growth mindset de kwaliteit van onze producten en diensten continue up to date houdt.

Met Cafe SOOF verzorgen wij horeca in kantooromgevingen in Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Wij voorzien hier de gebouwgebruikers dagelijks van vers bereide FB vanuit de counter. Daarnaast worden in deze kantoren tevens vergaderingen en evenementen georganiseerd door de huurders en niet huurders.
Cafe Soof verzorgt tevens de evenementen en voorziet in FB en vergaderservice.
Op de Binckhorst voorzien wij bedrijven van een snelle, verse lunch door middel van een bezorgservice.

Operationeel meeting & Event coördinator Den Haag

Den Haag - MBO - 36 - 40 uur
At The Binck - Café Soof


Locatie

At The Binck - Café Soof https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b7cea2097b28f8c6a3ba553c56fcf8e91a7a84a22703f4ff.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b7cea2097b28f8c6a3ba553c56fcf8e91a7a84a22703f4ff.png
2516AH Den Haag Zuid-Holland NL