Vos Energie Groep

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Vos Energie Groep
  • Vos Energie Groep
  • Oldenzaal, Overijssel

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige elektromonteur

Wie zijn wij?
Vos Energie Groep is een elektrotechnisch installatie familiebedrijf met projecten aan de bovenkant van de markt. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer, onderhoud, domotica en inspecties. Van A tot Z kunnen onze klanten vertrouwen op de kundigheid van de onze medewerkers.

Wat ga je doen?
In een klein team ga je de meest uiteenlopende projecten oppakken. Je gaat aan de slag bij zakelijke klanten in de utiliteit, industrie, retail en telecom markt. Het grootste deel van je werkgebied is regionaal echter zijn er ook landelijke korte projecten waar auto rijden er bij hoort. Jouw werkzaamheden zullen geen dag hetzelfde zijn. Je kunt hierbij denken dat je de ene dag een installatie aanlegt in een winkel of fabriek, terwijl je de volgende dag een installatie aanpast in telecomruimtes. Uiteraard stem jij je werkzaamheden af met de klant en bied je de klant daar waar nodig oplossingen voor aanpassing en / of verbetering van de installatie(s).

Met wie ga je werken
Je werkt samen met leuke collegas maar ook alleen, zelfstandig kunnen werken is dan ook een must. Eigen inbreng wordt dan ook gewaardeerd. Samen met de werkvoorbereiding wordt het werk besproken en ga je aan de slag.

Wat wordt er van jou gevraagd?
Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau, richting Elektrotechniek op niveau 3-4, aangevuld met relevante opleidingen en/of cursussen
Kennis van de geldende normen en je werkt veilig
Je beschikt over meerdere jaren relevante werkervaring, met name in de montage;
Je kunt tekeningen lezen en begrijpen.
Je bent bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B en VCA basis.
Kennis van domotica (KNX) en ICT is een pré

Wat zijn jou kwaliteiten?
Je weet van aanpakken en je bent flexibel.
Je bent beleefd en punctueel
Je bent betrokken en neemt je verantwoordelijkheid.
Je kunt goed communiceren en samenwerken.
Je bent leergierig en maakt je nieuwe (product)kennis snel eigen.

Wat wij bieden?
Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden
Een goede werksfeer in een no nonsens omgeving.
Om je werk goed te kunnen doen, zorgen wij er uiteraard voor dat jouw werkkleding, gereedschap en het vervoer goed voor elkaar zijn.
Een bedrijfsauto, tablet, mobiele telefoon.
Volop cursus- en opleidingsmogelijkheden om je kennis te vergroten en je te ontwikkelen.


Voor meer informatie neem gerust contact op via telefoonnummer 0541-535019 of mail [email protected]. Alvast bedankt voor je belangstelling.



Locatie

Vos Energie Groep https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cc1a058c9d24ddf91e55e133246f33839562ecf9cf53c7d6.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cc1a058c9d24ddf91e55e133246f33839562ecf9cf53c7d6.png
7575CA Oldenzaal Overijssel NL