Van Gils Automotive

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Van Gils Automotive
  • Van Gils Automotive
  • Nootdorp, Zuid-Holland

VanGilsAutomotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt VanGilsAutomotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Inkoop en verkoop van autos
Voor het inkopen en verkopen van autos ben je bij VanGilsAutomotive aan het juiste adres. Schadeautos, sloopautos, handelsautos en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

Voorloper duurzame demontage van autos en circulaire economie

Als autodemontagebedrijf vinden wij het van groot belang om door toepassing van duurzaamheid en circulariteit ervoor te zorgen dat de onderdelen die worden vervangen aan autos, verantwoord kunnen worden verwisseld. Nieuwe onderdelen kopen kan altijd, echter gebruikte onderdelen zijn evenzo goed in kwaliteit en goedkoper in aanschaf. Waar Van Gils Automotive denkt aan onze economie voor nu en later, willen wij graag iedereen meenemen in het behoud van onze aarde.

Duurzaamheid en circulaire economie zitten in de genen van VanGilsAutomotive.



Locatie

Van Gils Automotive https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/15ebc915c921b12b62063bf53264cac0f08f8b606c4b1c45.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/15ebc915c921b12b62063bf53264cac0f08f8b606c4b1c45.jpg
2631RS Nootdorp Zuid-Holland NL