BENU apotheek Heerenveen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

BENU apotheek Heerenveen
  • BENU apotheek Heerenveen
  • Heerenveen, Friesland

BENU apotheek Heerenveen is voor de zomerperiode op zoek naar een bezorger van medicijnen in Heerenveen. Het bezorgen van de medicijnen doen we per auto. Je moet dus in het bezit zijn van een rijbewijs. Krijg jij energie van patiëntencontact en wil jij werken in een team waar kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan? Dan zoeken we jou!


Jouw rol?


Als bezorger bij BENU Apotheek ben je een belangrijke schakel met betrekking tot het bezorgen van genees- en zelfzorgmiddelen. Jij helpt onze cliënten om op tijd hun medicatie te ontvangen en weet als geen ander hoe je dit op een prettige en klantvriendelijke manier kan doen. Persoonlijk contact vinden wij hierin erg belangrijk.


Je werkt 2-4 dagen in de week op een ochtend of middag in de maanden juli en augustus.


In welke apotheek ga jij het verschil maken?


BENU Apotheek Heerenveen is gevestigd in het gezellige winkelcentrum de Greiden. We werken o.a. samen met de huisartsen, thuiszorg en ziekenhuis de Tjongerschans.

Het team bestaat uit 6 enthousiaste assistenten, 2 bezorgers en 2 apothekers. Binnen het team heerst een prettige, collegiale sfeer. Efficiëntie en klantvriendelijkheid staan binnen het team hoog in het vaandel.


Wie jij bent

-Je bent in het bezit van een rijbewijs B;

-Je bent stressbestendig

-Je hebt een flexibele en klantgerichte houding;

-Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

-Je bent mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk, passend bij onze kernwaarden


Over BENU


BENU heeft een landelijk dekkend netwerk van eigendomsapotheken en franchise apotheken die gebruik willen maken van de kennis en kunde en schaalgrootte die wij met onze keten realiseren. Door kennisuitwisseling, moderne oplossingen, en samenwerking met artsen, verpleegkundigen en andere specialisten maken wij zorg slimmer, persoonlijker en toegankelijker. De ambitie van BENU is de best gewaardeerde keten en zorgpartner in Nederland te worden.


BENU maakt onderdeel uit van Brocacef Groep. Wij geloven in ondernemerschap en bevlogenheid. Gezamenlijk werken wij aan een optimale kwaliteit van zorgverlening. Mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk zijn belangrijke kernwaarden bij Brocacef. Zo staan wij bekend bij onze cliënten en zo gaan wij met elkaar om.


Interesse?


Solliciteer dan direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld



Locatie

BENU apotheek Heerenveen https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/567ba5a465d99ce5135d6f8f57da51b09220a314a5e72e02.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/567ba5a465d99ce5135d6f8f57da51b09220a314a5e72e02.png
8446CD Heerenveen Friesland NL