SAA Limburg locatie Kerkrade

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • SAA Limburg locatie Kerkrade
  • Kerkrade, Limburg

Wie zijn wij?

SAA LIMBURG
Een regionaal werkend assurantiebedrijf met een tweetal kantoren in de regio dat in alle categorieën actief en gecertificeerd is. Wij zijn een snel groeiend bedrijf met goede doorgroeimogelijkheden. Tevens hebben we een apart pensioenbedrijf en een hypotheekafdeling.

Voor onze vestiging in Kerkrade en Geleen zijn we op zoek naar :
Commercieel binnendienstmedewerker assurantiën.
Zowel fulltime alsmede parttime behoort tot de mogelijkheden.
Vast dienstverband met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Functie omschrijving
Binnen onze organisatie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Als commercieel binnendienst adviseur particulieren en zakelijk help je bestaande en potentiële klanten met het afsluiten en onderhouden van hun schadeverzekeringen. Ook premieberekeningen, het maken van offertes, bewaken en verwerken van dekkingstermijnen behoren tot het takenpakket.

Functie eisen
Je bent in het bezit van minimaal de diplomas WFT Adviseur Basis en WFT Adviseur Schadeverzekeringen Particulier / Zakelijk inclusief de benodigde PE certificaten.
Je bent bereid om het diploma Inkomen te verwerven.
Je beschikt over ruime kennis van particuliere/ zakelijke schadeverzekeringen en over minimaal een aantal jaren ervaring binnen een soortgelijke functie,
Je bent een gedreven resultaatgerichte collega, een echte teamspeler, communicatief sterk, stressbestendig en klantgericht.
Je hebt affiniteit en ervaring met automatisering.
Aanbod
Zeer prettige, informele werkomgeving, ambitieus en professioneel. Kans tot het volgen van vakinhoudelijke opleidingen. Een afwisselende baan met ruimte voor eigen initiatief, eigen inzicht, verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Salaris wordt vastgesteld in overleg, afhankelijk van werkervaring en opleiding.

Contact:
Stuur per post of per mail een gemotiveerde sollicitatiebrief met een uitgebreid CV aan:
Per post: SAA LIMBURG , Postbus 1030 6460 BA Kerkrade, t.a.v. de heer R.G.H. Wieland.
Per mail: [email protected]



Locatie

SAA Limburg locatie Kerkrade
6466AB Kerkrade Limburg NL