Money Start

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Money Start
  • Amsterdam, Noord-Holland

Money Start verzorgt met 30 docenten jaarlijks 3.000 Hoe word je rijk? lessen voor 30.000 leerlingen op 82 scholen in 11 gemeenten.
Schuldpreventie is onze core business. Het is voor ons het allerbelangrijkste wat we doen. We doen het er niet bij en we doen het er niet naast. Wij hebben ons ontwikkeld tot dé expert in preventie van schulden van de kwetsbaarste jongeren in Nederland binnen het onderwijs.
Wij leggen met succes al 10 jaar de meest ingewikkelde wet- en regelgeving uit. Aantoonbaar vergroten we de kennis (begrijp je het?), het handelingsbegrip (snap je wat je moet doen?) en de actiebereidheid (ga je het ook doen?!), we verhogen de actiebereidheid en investeren in duurzaam handelingsbegrip. Hierin laten wij ons leiden door dé experts; het onderwijs voor de didactiek en de schuldhulpverlening voor de inhoud.
Wij zetten professionals, zoals schuldhulpverleners, voor de klas. Zij werken dagelijks met jongeren die schulden hebben en kunnen levensechte verhalen vertellen. Heel belangrijk zijn ook onze ervaringsdeskundige jongeren, die vertellen hoe ze in de schulden zijn gekomen en wat ze doen om eruit te komen.
We gaan leerlingen direct het juiste gedrag aanleren!
Preventie werkt!



Locatie

Money Start
1062XD Amsterdam Noord-Holland NL