SCHÜTZ (Benelux)

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • SCHÜTZ (Benelux)
  • Klundert, Noord-Brabant

SCHTZ is sinds 1958 een wereldwijd marktleider in hoogwaardige verpakkingssystemen voor het transport van vaste en vloeibare stoffen. SCHTZ (Benelux) B.V. is sinds 2007 gevestigd in Klundert, nabij Moerdijk. Samen met meer dan 200 toegewijde collegas produceren wij iedere dag op onze locatie de meest hoogwaardige en innovatieve IBCs, stalen vaten en PE-vaten.

Sinds de oprichting meer dan 60 jaar geleden, is ons familiebedrijf SCHTZ voortdurend gegroeid wereldwijd. Inmiddels werken ruim 7.000 medewerkers op 55 locaties in de bedrijfsonderdelen Packaging Systems, Energy Systems, Industrial Services en Composites. Het is diep in onze bedrijfsfilosofie verankerd om dingen zoveel mogelijk zelf te doen. Zo vervaardigt SCHTZ bijna alle hulpmiddelen, systemen en machines zelfstandig.

Duurzaamheid staat bij SCHTZ zeer hoog in het vaandel. Wij hebben altijd de gehele levenscyclus van onze verpakkingen afgestemd op maximale milieuvriendelijkheid. Naast het produceren van nieuwe IBCs, reconditioneert SCHTZ daarom gebruikte IBCs volgens de hoogste milieu- en veiligheidsnormen.

Storingsmonteur

Klundert - LBO/VMBO - 30 - 40 uur


Locatie

SCHÜTZ (Benelux)
4791RT Klundert Noord-Brabant NL