Best Wool Carpets

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Best Wool Carpets
  • Best, Noord-Brabant

Over Best Wool
Best Wool ontwerpt, produceert en distribueert sinds 1982 wollen tapijt en vloerkleden voor zowel de interieurmarkt als de projectmarkt. Authentieke en eerlijke producten voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit en daarnaast willen profiteren van de voordelen van wol.

Werken met wol is een expertise die onze medewerkers goed begrijpen. Best Wool staat bekend als een toonaangevende speler en een autoriteit op het gebied van wollen vloerbekleding. Dit wordt versterkt door onze kennis van wol continue te vergroten en actief te delen. Onze reputatie wordt verder gevoed door vakmanschap, innovatiekracht en uniek design. We borgen dit door continu te investeren in onze medewerkers, onze partnerships en onze merken.

Werken bij Best Wool betekent niet alleen werken in een mooi familiebedrijf maar ook samenwerken in een hecht team waar passie voor het product en een goede service naar onze klanten de volle aandacht heeft.

De natuur is onze inspiratiebron. De perfectie ervan is even schitterend als kwetsbaar en verdient alle bescherming. Wij nemen onze verantwoordelijkheid op dit gebied bijzonder serieus met als doel het behoud van de natuur en het creƫren van duurzame producten die bijdragen aan een gezonde en comfortabele leefomgeving. Daarom maakt Best Wool zich sterk voor een duurzame en circulaire toekomst.



Relevante links
Bedrijven Best
Vacatures Best

Locatie

Best Wool Carpets
5683CR Best Noord-Brabant NL