Saunaclub YinYang

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Saunaclub YinYang
  • Saunaclub YinYang
  • Roermond, Limburg

Ontspannen en relaxen in een fantastische omgeving.

Met een volle agenda en een druk leven, kan er naar een moment van totale ontspanning verlangd worden. Op haar luxe en discrete landgoed doet Saunaclub YinYang er iedere dag opnieuw alles aan om een heerlijk ontspannen bezoek te faciliteren. Saunaclub YinYang, een van Europas grootste en uniekste club in Nederland, is gelegen in de exclusieve bosrijke omgeving van Roermond, dichtbij de grens met Duitsland en België.

Voor een all-in prijs kan er ongelimiteerd gebruik gemaakt worden van de verschillende wellness faciliteiten, restaurant, kamerverhuur, non-alcoholische dranken en bier. De dames bij Saunaclub YinYang zijn onze vrouwelijke gasten en verlenen als zelfstandige hun diensten voor een bedrag dat tussen gasten zelf overeengekomen wordt.

Onze faciliteiten zijn er op gericht gasten een fijne tijd bij Saunaclub YinYang te bezorgen; de buitensauna en verwarmd buitenzwembad, de grote bosrijke tuin, en binnen onze bar en restaurant, ons Turks stoombad, whirlpools, sauna en zwembad, voeten bad, erotische cinema, douches, kamers met elk een badkamer en tegen betaling gokautomaten, massage en zonnebank.

Gasten worden persoonlijk ontvangen en krijgen bij binnenkomst een badjas, handdoek en een polsband met chip overhandigd. In de omkleedruimte met lockers staan slippers (op maat en gedesinfecteerd) voor gasten klaar. Er is altijd voldoende zeep en handdoeken ter beschikking. Gedurende openingstijden wordt er voortdurend discreet schoongemaakt en opgeruimd zodat gasten hier geen hinder door ervaren. In de nacht vindt de uitgebreide schoonmaak plaats.

Saunaclub YinYang bezit een ruime, discrete privé parking en is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Met al deze mogelijkheden is elk bezoek aan onze saunaclub een bijzondere belevenis. Na een bezoek aan Saunaclub YinYang voelen gasten zich als herboren!



Locatie

Saunaclub YinYang https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/9e57af9fd21ebd6e420b35ac9dbde40d1279c8d3fc09081a.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/9e57af9fd21ebd6e420b35ac9dbde40d1279c8d3fc09081a.jpg
6045CL Roermond Limburg NL