Canal House

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Canal House
  • Amsterdam, Noord-Holland

Canal House is gesitueerd in twee 17de eeuwse grachtenpanden aan de Keizersgracht. Het hotel is vlakbij het Anne Frank huis. Centraal Station, Koninklijk Paleis op de Dam, het Stedelijk Museum en het Van Gogh en het Rijksmuseum, theather, bioscopen en de bekende Negen Straatjes zijn binnen loopafstand.

Canal House zal streven om het beste boutique hotel te zijn in Amsterdam. Met uitstekende service, voorzieningen, lokatie en design trekken we die gasten aan die hoge verwachtingen hebben van hun omgeving zowel als van het personeel. Canal House bestaat telt vijf verdiepingen, met op de eerste verdieping de receptie, Tbe Bar, lounge en The Great Room. Het hotel heeft zes verschillende kamercategorieen: Good, Better, Great, Exceptiona, Outstandingl en Best. Elke kamer heeft zijn eigen identiteit en niveau en kijkt uit over de Keizersgracht, binnentuin of onze stadstuin.

Design
De kunst in het hotel is veelal een moderne interpretatie van klassieke stillevens en daarmee geheel in lijn met de stijl van Canal House. Ten slotte heeft het hotel een ruime tuin voor intieme diners, zakelijke meetings en kleine events. Het hotel maakt samen met drie zusterhotels onderdeel uit van de hotelgroep A curious Group.
Peter en Jessica Frankopan, de eigenaren van het hotel, exploiteren ook al LHotel in Parijs en het luxe countryhousehotel en spa Cowley Manor in de Engelse Cotswolds en het pittoreske Portobello, gevestigd op portobello road in Londen.



Locatie

Canal House
1015CX Amsterdam Noord-Holland NL