UEG Holland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

UEG Holland
  • UEG Holland
  • Oosterhout (NB), Noord-Brabant

UEG Holland is een groothandel in elektronisch roken en tevens fabrikant van het Millers Juice e-liquid brand. Gestart in 2013 vanuit een idealistisch motief in zeer korte tijd exponentieel uitgegroeid tot Nederlands grootste leverancier in hardware en liquids. In de Benelux staat UEG Holland ook bekend als een van de grootste spelers op het gebied van de e-sigaret en staat Millers juice prominent op de kaart.

UEG Holland staat voor een team van ongeveer honderd gedreven professionals dat werkt op een locatie van 4.000 m met productiefaciliteit, magazijn en kantoren. Wij zijn gespecialiseerd in uiteenlopende vakgebieden en hebben kennis en kunde van alle facetten binnen de branche. Denk daarbij naast producten bijvoorbeeld aan wet- en regelgeving, productie en controle, marketing, distributie en klantenservice. En al deze kennis bouwen én delen we graag met onze partners en klanten. Met méér dan 10.000 unieke producten, uit voorraad leverbaar, is UEG Holland dé groothandel met het meest uitgebreide assortiment van de Benelux. En deze positie versterken wij nog dagelijks door, vaak exclusieve, distributieovereenkomsten met toeleveranciers van hardwareproducten en buitenlandse e-liquidmerken te sluiten. Alle producten worden opgeslagen in ons magazijn in Oosterhout. Van hieruit verwerken wij met behulp van een innovatieve combinatie van een pick-to-light en pick-to-cart de juiste producten zorgvuldig en snel voor verzending. En dat dagelijks naar vele tevreden klanten wereldwijd.

Wij zijn als organisatie ambitieus, open en informeel met korte lijnen en betrokken mensen. Wanneer je werkzaam bent in onze organisatie krijg je de vrijheid en ruimte om eigen initiatief te nemen. Samen zijn we sterk en kunnen we sterker worden. Hard werken, maar af en toe ook even gezellig met collegas onder elkaar.



Locatie

UEG Holland https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8b2dccbaf5cfa4713b39eb61d0b552a8d5d09efd8722966f.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8b2dccbaf5cfa4713b39eb61d0b552a8d5d09efd8722966f.jpg
4907EE Oosterhout (NB) Noord-Brabant NL