RAS Online Marketing en Strategie

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • RAS Online Marketing en Strategie
  • Apeldoorn, Gelderland

HRM: Human Resource Management verandert steeds meer in: Human Resource Marketing. En dat vraagt er meer dan ooit om dat recruiters gaan denken als online marketeer. Door slimme inzet van de juiste tools, zoals social advertising, Google recruitment, een landingspagina en sites specifiek gericht op de doelgroep, is het mogelijk de om de vindbaarheid van je vacature(s) te optimaliseren. Ik help bedrijven en en HRM afdelingen om dit goed in te richten.

Opgegroeid in een ondernemersgezin, ben ik na mijn studie in het familiebedrijf aan het werk gegaan, waar ik mij o.a. bezighield met arbeidscontracten, verzuimreductie, competentieontwikkeling en werving en selectie. Ik heb de overstap gemaakt naar een branchebureau waar ik als beleidsmedewerker arbeidsmarkt onder andere een vacaturebank heb laten ontwikkelen en een grote diversiteit aan projecten op het gebied van instroom, doorstroom een uitstroom heb uitgevoerd.

De afgelopen jaren heb ik mijzelf verder ontwikkeld op het gebied van online marketing. en arbeidsmarktcommunicatie. U kunt mij inzetten op het gebied van recruitment marketing en werving en selectie van marketing en sales professionals.



Locatie

RAS Online Marketing en Strategie
7331CS Apeldoorn Gelderland NL