Gemeente Nieuwegein

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Gemeente Nieuwegein
  • Gemeente Nieuwegein
  • Nieuwegein, Utrecht

Administratief medewerker
één jaar met uitzicht op vast, 36 uur, schaal 7

We zoeken een administratief medewerker die ons team Openbare Orde en Veiligheid komt ondersteunen. Dit is een interessante uitdaging wanneer je interesse hebt in alles wat er komt kijken bij een veilig Nieuwegein. Jouw nieuwe collegas zijn hier namelijk dagelijks mee bezig, dus je zult er elke dag veel over horen. Ben je er klaar voor om met jouw organisatietalent en heldere verslaglegging ons werk tot een succes te maken? Lees dan vooral verder, en solliciteer!

Wat ga je doen?
Binnen onze gemeente wordt deze functie ook wel Procesondersteuner genoemd. Onze Procesondersteuners faciliteren alle afdelingen en teams. Dit betekent dat je:
- Samen met je collegas overleggen voorbereidt en inplant;
- Verslag maakt van het overleg, ook als dit over wat complexere casustiek gaat;
- Het overzicht houdt over alle administratieve werkzaamheden. Ook beheer en vul je onze informatiesystemen;
- De voortgang in de gaten houdt en een signalerende rol hebt richting teamleiders/ projectleiders.
Jij zal voornamelijk het team Openbare Orde en Veiligheid ondersteunen, en dan specifiek het thema ondermijning. Dit team houdt zich bezig met vormen van criminaliteit die vaak verborgen blijven. Denk hierbij aan drugshandel, geld witwassen en vastgoedfraude.

Wat neem je mee?
- Afgeronde mbo-opleiding;
- Enkele jaren ervaring met het notuleren van zowel grote als kleine bijeenkomsten. Ook weet jij raad met het notuleren van complexere onderwerpen;
- Enkele jaren administratieve ervaring en je weet werkprocessen snel te doorgronden.

We verwachten dat je zelf in staat bent om invulling te geven aan de ondersteuningsbehoefte van de afdeling waarvoor je werkt. Je ziet wat er moet gebeuren en brengt ideeën in als processen slimmer georganiseerd kunnen worden. Je hebt een klantgerichte houding, werkt gestructureerd en beschikt over accuratesse. Ook beschik je over goede communicatieve vaardigheden, een flexibele en integere werkhouding. In deze rol ben je zowel een teamplayer als een zelfstandig werker, en die combinatie past jou goed. Jouw werk wordt extra leuk wanneer je zelf ook binding voelt met alle opgaven waar we als gemeente aan werken. Wat dat betreft hoor en zie je veel, en dat maakt je werk afwisselend en uniek!

Wat krijg je van ons?
Je gaat werken voor een veelzijdige stad. We zijn trots op onze historie, terwijl we de blik stevig op de toekomst richten. De organisatie staat open voor jouw creatieve ideeën en de lijnen zijn kort, ook richting de bestuurders. Dat zie je terug in ons moderne, open Stadshuis. Daar maken we graag een plek voor jou. Verder hebben we voor je:
- een salaris van maximaal 3.301 (salarisschaal 7);
- na één jaar, en bij goed functioneren, een vast contract;
- een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen;
- een laptop en telefoon van de zaak;
- een professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden jou een mooie kans om jezelf te ontwikkelen, en op termijn door te groeien;
- een warm welkom tijdens ons introductieprogramma;
- de mogelijkheid om hybride te werken; vanuit huis, in ons Stadshuis of op één van onze andere locaties;
- prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paulien de Jong, hoofd van de afdeling TVL op telefoonnummer 06-21505638. Of neem contact op met Ronald Rumpff, Teamleider TVL, via e-mail [email protected] of via telefoonnummer: 06-25024214.

Direct solliciteren?
We ontvangen graag je cv en een (korte) motivatiebrief.

Je kunt tot en met maandag 18 april 2022 reageren op deze vacature.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.



Locatie

Gemeente Nieuwegein https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0c6dfd7546f8b62277088e07c6b15f60de5929bea62b189d.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0c6dfd7546f8b62277088e07c6b15f60de5929bea62b189d.jpg
3438LZ Nieuwegein Utrecht NL