Neitraco Engineering

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Neitraco Engineering
  • Neitraco Engineering
  • Bunnik, Utrecht

Neitraco Engineering

Engineers met passie voor techniek.

Werken als Hard-, Software Engineer bij Neitraco Engineering is bouwen op decennia ervaring.

Onze holding bestaat uit 8 werkmaatschappijen welke die vanuit zeven locaties in Nederland en Belgiƫ het complete scala aan technische dienstverlening biedt. Met ruim 200 Engineers kunnen wij als Neitraco Groep opdrachtgevers volledig ondersteunen bij technische uitdagingen. Waarbij Neitraco Engineering de partij is die ook de focus heeft op de Industrial Automation en Vision vraagstukken. Dit betekent dat wij een combinatie van Mechanical Engineering, hard- en software ontwikkeling in combinatie met Vision binnen onze projecten kunnen aanbieden en vanuit onze machinefabriek Famag ook kunnen realiseren.

Werken aan slimme engineering.

Werken bij Neitraco Engineering betekent werken aan continue groei en technisch innovatieve ontwikkelingen, zowel voor jezelf als binnen je team. Van onderzoek tot ontwerp naar toepassing en realisatie binnen onze machinefabriek. Wij zoeken dan ook jouw analytisch vermogen, coachende vaardigheden en sterke communicatieve eigenschappen. Excelleer jij als Hard-, Software Engineer op onze projecten? Reageer snel en LETS INNOVATE!

Mechatronica-, PLC Programmeur / Engineer met interesse in Vision en AI

Bunnik - HBO - 32 - 40 uur
Neitraco Engineering

Mechanical Engineering lets Innovate

Bunnik - HBO - 40 uur
Neitraco Engineering


Locatie

Neitraco Engineering https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0bef301caf4e75949a23ec964879c3f4e6a893c062acdfd5.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0bef301caf4e75949a23ec964879c3f4e6a893c062acdfd5.jpg
3981LA Bunnik Utrecht NL