Vivre Kinderthuiszorg

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Vivre Kinderthuiszorg
  • Goirle, Noord-Brabant

Vivre Kinderthuiszorg is een jonge organisatie met een heldere visie. Door gezinnen kwalitatief hoogstaande zorg op maat te bieden, ontstaat een stabiele thuissituatie voor onze cliënten en een prettige werkomgeving voor onze medewerkers. Wij streven naar optimale werkroosters voor zowel cliënten als medewerkers.

Iedere gezinssituatie is uniek. Een gezinssituatie met een chronisch of acuut ziek kind is nog unieker. Het liefst zorg je als ouder zelf voor je kind, maar dit is niet altijd mogelijk. Vivre Kinderthuiszorg biedt gespecialiseerde kindzorg thuis en op locatie.

Je gaat vanuit jouw eigen huisadres naar één of meerdere gezinnen waar jij die dag de zorg biedt die nodig is. De behoefte bij het ene gezin is anders dan bij het andere gezin. Zo kan het voorkomen dat je bij het ene gezin een zorgmoment van 2 uur in de ochtend invult en bij het volgende gezin verleen je zorg van 5 uur aaneengesloten. Bij het ene gezin verleen je de zorg in huis en bij het andere gezin is het misschien wel nodig dat je mee naar school gaat om daar de zorg te verlenen. Lekker afwisselend! We werken met vaste gezichten binnen de gezinnen, zo bouw je een fijne band op met kind en gezin



Locatie

Vivre Kinderthuiszorg
5051HG Goirle Noord-Brabant NL