GEP Watermanagement

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

GEP Watermanagement
  • GEP Watermanagement
  • Arkel, Zuid-Holland

GEP is een internationaal georiƫnteerde productie/technische organisatie met vestigingen in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. In Arkel (bij Gorinchem) is de Nederlandse vestiging van waaruit de productie en service georganiseerd is.
Wij zijn een vooraanstaande speler op het gebied van regenwatersystemen. Met de drie merken Varitank Regenwatertanks, Trident regenwaterfilters en IRM Watermanagers beschikken we over een volledig product gamma, waarmee we ieder project met decentraal watermanagement optimaal kunnen bedienen. Daarnaast blijven we continue op zoek naar methodes om de eigenschappen van regenwater te combineren met duurzame themas zoals water- en energiebesparing en reducering van de negatieve gevolgen die extreme neerslag en regenwateroverlast kan veroorzaken.

GEP biedt haar werknemers graag een uitdaging en stelt dat service en kwaliteit het beste is wat je je klant kan leveren.

Wij zijn een ambachtelijk technisch bedrijf, open en houden van directe communicatie, collegiaal team, betrokken personeel, mooie en goede producten waar we trots op zijn. Om een beter beeld te krijgen van GEP. zie www.gepwater.com.

ARE YOU READY TO RETHINK WATER?



Locatie

GEP Watermanagement https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/fd7adbacceff447909f65383f7e9a93af0d4d9abdd9b9b44.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/fd7adbacceff447909f65383f7e9a93af0d4d9abdd9b9b44.jpg
4241TJ Arkel Zuid-Holland NL