De SchildHoeve

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

De SchildHoeve
  • De SchildHoeve
  • Fluitenberg, Drenthe

Geboren uit passie voor gastvrijheid, goed eten en de liefde voor verwennerij

Een bezoek aan de Schildhoeve is een totaalbeleving. Genieten van heerlijke gerechten vol lokale ingrediënten en buitengewone wijnen, gastvrije bediening, een sfeervolle setting en voldoende persoonlijke aandacht in de landelijke ambiance van Fluitenberg. In de zomer op één van onze vele (overdekte) terrassen of in de winter op de vide in ons restaurant uitkijkend over de landerijen.

Naast ons lunch diner restaurant beschikken wij ook over meerdere multifunctionele zalen met terras, een landelijke parktuin, twee boardrooms en twee terrassen.

De Schildhoeve is tevens uw locatie voor het houden van een vergadering, feestelijke samenkomst of intieme bruiloft. Onze prachtige locatie is gelegen in de bosachtige omgeving van Fluitenberg. Ook is de Schildhoeve u startpunt voor een heerlijke wandeling of fietsroute richting het Echtense bos en Nationaal Park Dwingelderveld. Daarnaast bieden wij meerdere activiteiten en arrangementen aan op onze locatie.

Ook voor catering kunt u bij de Schildhoeve terecht. Of het nu bij ons of bij u op locatie is, wij zorgen voor een ongedwongen sfeer en heerlijk eten.

Onze locatie ligt op slechts enkele minuten van de A28 (afslag 27 richting Fluitenberg) en uiteraard kunt u gratis bij ons parkeren. Voor de elektrische rijders hebben we 8 laadplekken ter beschikking.



Locatie

De SchildHoeve https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7ba5a3cd7a0ab53d83c987186c77f17bfec486df855abe64.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7ba5a3cd7a0ab53d83c987186c77f17bfec486df855abe64.png
7931PA Fluitenberg Drenthe NL