Networklink

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Networklink
  • Networklink
  • Haarlem, Noord-Holland

Wij helpen digitaal te groeien.
De vraag naar interim digital professionals blijft toenemen. Opdrachtgevers zijn steeds meer moeite en tijd kwijt om geschikte interim professionals te vinden, vooral voor specifieke digitale vraagstukken op korte termijn. Hoe kom je erachter of een professional daadwerkelijk een match is met jouw team op het gebied van kennis en competenties? Hoe ga je mee in een snel veranderende digitale wereld?

Door ons exclusieve netwerk van interim digital professionals kunnen wij snel schakelen en opdrachtgevers verbinden met de beste kandidaten in de markt. We dichten het gat tussen strategie, techniek en marketing door digitale specialisten en managers te plaatsen die zorgen voor concrete innovatie en executie. Wij hechten veel belang aan het zorgvuldig matchen van een kandidaat aan de opdrachtgever. Gedurende de selectieprocedure houden wij ons sterk aan onze drie beloften: persoonlijk verbinden, select netwerk en het zijn van een groeipartner door onze kennis van de laatste innovaties op het gebied van digital en interim.

Wie kun je vinden in ons netwerk?
Wij hebben een select netwerk gebaseerd op diverse specialismen en managementkwaliteiten binnen digital marketing en e-commerce. Zo zijn professionals bijvoorbeeld specialist of manager op het gebied van digital marketing, customer journey mapping, marketing automation, SEA, SEO, data analyse, conversion rate optimization, UX, UI en nog veel meer!



Locatie

Networklink https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ade0d1a7ad9eafc11181db03c7e9b2ef4b1718cc3ecf3b37.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ade0d1a7ad9eafc11181db03c7e9b2ef4b1718cc3ecf3b37.png
2031WK Haarlem Noord-Holland NL