NWIRE

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

NWIRE
  • NWIRE
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Functieomschrijving
Wil jij aan de slag als sales advisor bij NWIRE?

Wij zoeken sales advisors voor Ziggo in de regio Rotterdam. Je kunt als zzper of in dienst werken bij NWIRE.
Salaris

Je ontvangt een marktconform salaris die bestaat uit een dagvergoeding en aanvullende commissies afhankelijk van jouw sales. De vergoedingen zijn vanaf 16 euro en kunnen oplopen tot wel 50 euro per uur!

Werktijden

Elke werkdag is het de bedoeling om van 12:00 tot 18:00 uur op de baan te zijn.
Vergoeding en bonussen

Bij NWIRE kun je verschillende extra bonussen verdienen afhankelijk van je persoonlijke resultaten. Ook buitenlandse vakantietrips kunnen verdiend worden.
Ontwikkeling
Binnen NWIRE wordt er veel aandacht besteed aan jouw ontwikkeling. Er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden en daardoor krijgt je professionele carrière een boost.

Opleiding

Heb je sales skills of eerdere ervaring? Dan zijn wij een perfecte match! Binnen NWIRE krijg je een interne opleiding die ervoor zorgt dat je helemaal wordt klaargestoomd om in the field te gaan.

Wie ben jij en wat verwachten wij?
Commercieel mindset

Je bent altijd op de hoogte van de actuele economische ontwikkelingen en zorgt altijd voor een juiste aanpak wanneer je een klant wilt benaderen.
Klantvriendelijk ingesteldheid

Je bent klantgericht en zorgt altijd voor een gepersonaliseerde aanpak bij elke klant. Ook zorg je er altijd voor dat je de klant met een tevreden gevoel achterlaat.
Vlotte communiceerder
Communiceren op de juiste manier is een absolute must. Jouw communicatieve vaardigheden zullen voor een groot deel je succes mee bepalen.
Doorzettingsvermogen

Wij verwachten bij NWIRE dat je elke je volle potentie toont om voor topresultaten te gaan. Dit is zowel voor jou als voor ons een belangrijke factor om samen succesvol te worden.
Procedure?

Stap 1
Laat je gegevens achter via de link op onze website.

Link: https://nwire.nl/join-the-team/

Stap 2
Wij laten u binnen 7 werkdagen weten of u uitgenodigd bent voor een sollicitatiegesprek.

Stap 3
Als wij na het sollicitatiegesprek een match hebben, dan kunnen we u tewerkstelling bevestigen.

Soort dienstverband: Freelance/ZZP, Onbepaalde tijd

Salaris: 16,00 - 50,00 per uur



Locatie

NWIRE https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ed01f427b07d3c5201ea08e10640fac49d1c837a101f4852.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ed01f427b07d3c5201ea08e10640fac49d1c837a101f4852.png
3072AP Rotterdam Zuid-Holland NL