NS

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

NS
  • NS
  • Utrecht, Utrecht

Over Nederlandse Spoorwegen
Het spoorwegbedrijf Nederlandse Spoorwegen (NS) is een grote speler in de wereld van het openbaar vervoer. Het is aan ons om het openbaar vervoer in Nederland in beweging te houden. Hierbij worden de reizigers als topprioriteit gezien en werken we speciaal voor hen aan een zo aangenaam en duurzaam mogelijke reis van vertrek tot aankomst. De oprichting van Nederlandse Spoorwegen vond plaats in 1938 als semi-overheidsbedrijf. NS maakt gebruik van het Nederlandse spoorwegnet dat onder het beheer valt van ProRail. Binnen de Europese Unie (EU) wordt het spoorwegnet van ons land gezien als de drukst bereden spoorwegen. Ook in vergelijking met andere delen van de wereld scoort het Nederlandse spoorwegnet hoog: alleen Zwitserland en Japan kennen drukkere rails. Circa 6,5 procent van de Nederlanders is voor vervoer dagelijks afhankelijk van de trein.

Werken bij Nederlandse Spoorwegen
Bij Nederlandse Spoorwegen wordt actief gezocht naar nieuwe professionals voor de werkgebieden Trein, Station, Kantoor, Techniek en IT. Je komt hoe dan ook te werken in een team met de missie om het dagelijkse leven van reizigers te verbeteren. Dit kan door de rails en treinen te onderhouden, klantenservice te bieden of door de website en mobiele apps te optimaliseren voor een miljoenenpubliek. Onze arbeidsvoorwaarden tonen de waardering die wij hebben voor het werk van onze medewerkers. Een groot deel van deze voorwaarden is reeds vastgelegd in onze cao, maar er wordt nog meer geboden, zoals een goede pensioenregeling, een 36-urige werkweek voor een goed privé- en werkbalans, kosteloos naar je werk reizen per trein en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Vacatures Nederlandse Spoorwegen
Op zoek naar vacatures, stages, traineeships of freelance (interim) opdrachten? Bij NS vind je het allemaal. Natuurlijk is een spoorwegbedrijf vaak op zoek naar mensen die aan en op het station willen werken, maar ook voor ICTers worden er ruime mogelijkheden aangeboden. Zo zoekt Nederlandse Spoorwegen regelmatig nieuwe fullstack developers, mobile developers, solution architecten, informatie analisten, software testers, ETL ontwikkelaars, SAP developers en product managers, om slechts enkele voorbeelden te noemen. Voor zowel de junior als de medior en senior ICTer worden er kansen aangeboden in plaatsen als Utrecht, Eindhoven en Amersfoort.



Locatie

NS https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ebe2de6ae1d809425474769b0e17286717a46ab5d28268cd.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ebe2de6ae1d809425474769b0e17286717a46ab5d28268cd.png
3511ER Utrecht Utrecht NL